banne1r04

Kayu super bass USB Bluetooth 2.0CH stereo audio audio Hi-Fi hifi rak buku speaker (BT-106)

Katrangan singkat:

Parameter produk

Pasokan Daya: AC110V ~ 240V 50-60Hz

Unit Driver: 4 ″ x2 + 1 ″ x2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Daya Output: 60W

Respon Frekuensi: 60Hz ~ 20KHz

Ukuran Produk: W160xD220xH275MM

Fungsi: Bluetooth / AUX IN / Optical / AUX OUT / USB


Detail Produk

Tag Produk

• 1XAUX INPUT - Sambungan sing cocog karo piranti apa wae sing duwe output headphone 3,5mm utawa output RCA dobel.

• Versi Bluetooth- Gampang nyambung piranti liwat Bluetooth kanggo nikmati musik sing apik.

• Musik Input-Puter USB liwat piranti USB.

• QUALITAS SOUND STUDIO - Reproduksi swara alami saka tweeter kubah sutra 13mm lan unit jangkauan 4 inci.

• FINISH KAYU KLASIK - Konstruksi kayu MDF berkualitas tinggi sing rampung nganggo vinil efek kayu minangka pujian sing apik kanggo dekorasi omah.

 

Kinerja sing Bisa Dipercaya

Pembicara rak buku BT-106 sing kuat nggabungake tampilan retro kanthi kualitas audio modern. Yen sampeyan nggoleki speaker rak buku sing terjangkau lan serbaguna kanthi swara tanpa kompromi speaker rak buku BT-106 minangka sistem speaker 2.0 sing paling gampang. Nduwe driver bass 4-inci lan port refleks bass sing dikalibrasi, sistem rak buku iki menehi cathetan bass sing kuat lan sugih sing kebak anané lan ambane. Produksi lan kinerja swara sing setya saka BT-106 minangka impen audiofil. Umume pelanggan Edifier nggunakake speaker rak buku bertenaga BT-106 kanggo nyambung turntable kanggo pengalaman audio paling apik. Rasakake vinil klasik sampeyan nalika ngrasakake kemajuan teknologi audio modern.

 

Kontrol sing Tepat

Pribadhi pengalaman ngrungokake nganggo bass, treble, lan volume volume ing speaker rak buku sing aktif. Wujud swara sing diprodhuksi kanthi swara ing rak-rak buku iki nyedhiyakake midrange booming sing tepat sing ngganggu para panaliti. Kontrol jarak jauh praktis sing kompak kalebu. Sampeyan bisa nyetel volume lan nyetel speaker supaya bisu yen dibutuhake tanpa kudu nyedhaki speaker; pucuk driji lan kekuwatan. Edifier R1280T dilengkapi kontrol nada internal ing sisih speaker sing aktif. Gumantung saka pilihan, sampeyan bisa nyetel pangaturan mikro saka treble lan bass saka -6 nganti +6 db. Kontrol volume digital kanthi otomatis disetel ing level sing nyaman saben speaker diaktifake.

 

Input RCA Ganda

Pembicara rak-rak buku BT-106 ngidini sampeyan nyambung menyang macem-macem piranti audio nggunakake input RCA dobel. Kanthi ndeleng panel mburi sampeyan bisa kanthi gampang ngerti salah sawijine yaiku pamicara pasif lan panutur speaker aktif. Speaker aktif duwe rong input ing sisih mburi. Input iki cocog kanggo sambungan RCA menyang RCA utawa RCA menyang AUX. Sambungake menyang PC, laptop, tablet, telpon utawa pamuter rekaman. Speaker kasebut sambung sinambung liwat kabel speaker biasa. Macem-macem kabel sing disedhiyakake njamin supaya pelanggan bisa seneng musik saka piranti sing paling gedhe ing kothak.

Wooden super bass USB bluetooth 2.0CH stereo audio sound Hi-Fi hifi bookshelf speaker

BT-106-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita