banne1r04

2021 Bar Swara Anyar kanthi Subwoofer Built-In, Bluetooth, lan Built-In Kontrol Suara Alexa (SP-620E (S100))

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Sumber Daya: 18V, 2-4A

Unit Driver: 4 ″ × 2 + 2 ″ × 2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Daya Output: 60W

Respon Frekuensi: 60Hz-20KHz

Ukuran Produk: W890 × D125 × H82MM

Fungsi: AUXIN * 2 / OPTIKAL / ARC / USB / Bluetooth

WIFI kanthi tampilan Amazon Voice Amazon, tampilan OLED


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Utama

Soundbar karo Layanan Suara Alexa Amazon lan Bluetooth.

1. APP gratis kanggo fungsi WIFI kalebu.

2. Dhukungan karo Spotify> Amazon Music 、 Deezer 、 iHeartRadio 、 TIDAL> Napster (Rhapsody) 、 vTuner 、 Qobuz> Radio.de 、 Tuneln lsp.

S100-1

S100-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita