banne1r04

2020 Kedatangan anyar Mini Soundbar kanggo Home Theater Bluetooth Speaker Portable Mini Soundbar kanthi lampu RGB (600X-25B)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Sumber Daya: USB / 5V, 2A

Unit Driver: 40mm ”× 2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥85db

THD: ≤0.8 %

Daya Output: 6W

Respon Frekuensi: 120Hz ~ 20KHz

Ukuran Produk: W400 × D54 × H65MM

Fungsi: Tampilan AUXIN / Bluetooth / RGB / Wektu


Detail Produk

Tag Produk

• Swara stereo sing kuat: Bar swara swara Eyin PC ngetrenake kekarepan Audio karo driver 10W dual sing disetel kanthi apik kanggo nggawe swara Audio kanthi pengalaman Audio sing dinamis.

• Lampu RGB sing sregep: ​​cahya RGB warna-warni ningkatake kinerja game, Gampang ngaktifake / mateni lampu utawa ngganti mode warna kanthi tombol ing sisih ndhuwur.

• Konektivitas tanpa gaweyan: Sambungan nirkabel menyang piranti sing nganggo Bluetooth liwat Bluetooth 5.0 & Sambungan kabel menyang piranti liyane liwat kabel aux 3,5 mm.

• Ukuran mini: pamuter komputer sing kompak cukup cekap supaya bisa lenggah ing ngisor monitor kanggo ngirit ruangan & njaga kerumitan meja sampeyan.

• Serbaguna unik: Timer internal ngidini sampeyan ngrekam sesi game, Pasang headphone kabel liwat port aux 3.5mm menyang game ing wayah wengi tanpa ngganggu wong liya.

600X-25B3

600X-25B1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita