banne1r04

Soundbar mini Bluetooth musik sudhut mlengkung Soundbar ngarep speaker mini kanggo laptop komputer (SP-600X-12)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Sumber Daya: USB / 5V, 2A

Unit Driver: 2 ″ × 2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Daya output: 10W

Respon Frekuensi: 80Hz ~ 20KHz

Ukuran Produk: W608 × D67 × H68MM

Fungsi: AUX IN / AUX MIC OUT / USB Gaming headphone jack / Bluetooth


Detail Produk

Tag Produk

600X-12-2

600X-12-4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita