banne1r04

Warta

  • Kepiye Cara Sambungan Bisa Kanggo Bar Swara?

    Nalika milih garis swara, priksa manawa sampeyan milih sing duwe sambungan sing cocog kanggo TV lan komponen liyane. Ana rong cara dhasar kanggo nyambungake swara ing sistem. Cara sing paling umum yaiku nggunakake TV minangka hub ngoper: sampeyan nyambungake pamuter Blu-ray, kabel o ...
    Waca liyane
  • Apa Bar Swara Bisa Kanggo Musik?

    Kanthi popularitas puter maneh musik nirkabel, ora ngagetne manawa akeh bar swara saiki nawakake kemampuan kasebut. Bluetooth® internal bisa mbukak musik kanthi gampang saka ponsel cerdas, tablet, utawa komputer sing bisa nganggo Bluetooth. Bisa digunakake karo musik sing disimpen ing telpon ...
    Waca liyane
  • Swara Stereo utawa Surround?

    Perlu dibaleni manawa swara bar wae bakal luwih apik tinimbang TV sampeyan. Bar swara dhasar cenderung minangka desain stereo sing ngasilake informasi audio saluran tengen lan kiwa sing padha karo TV sampeyan. Nanging swarane luwih gedhe amarga pamicara sing luwih gedhe ...
    Waca liyane
  • Bar Swara utawa Basis Swara?

    Nganti saiki, kita wis ngomong babagan batang swara sing sejatine duwe garis sing dawa lancip. Nanging ana jinis liyane: batang swara gaya platform, uga sok diarani basis swara. Desain sudhut lan jembar iki ana ing sangisore TV lan ndhukung. Basis swara duwe ...
    Waca liyane
  • Apa Babagan Subwoofer kanggo Bar Swara Kula?

    Yen sampeyan ngira manawa sampeyan pengin bilah swara kanthi subwoofer sing ana gandhengane, bisa uga mbatesi sawetara opsi penempatan sampeyan, nanging bisa uga kurang saka sing sampeyan kira-kira. Iku amarga meh kabeh subwoofer iki nirkabel. Yaiku, dheweke nampa sinyal audio kanthi nirkabel saka ...
    Waca liyane
  • Endi Sampeyan Rencanakake Nyetel Bar Swara Sampeyan?

    Ngerti ing endi papan swara sampeyan bakal langsung nyederhanakake keputusan lan nyuda pilihan sampeyan. Ana rong pilihan dhasar. Yen TV digantung ing tembok, sampeyan bisa masang bilah swara ing sangisore tampilan sing apik lan ora rapi. Yen sampeyan arep ...
    Waca liyane
  • Napa Aku Perlu Bar Swara?

    Bar swara wis populer ing taun-taun pungkasan, lan pirang-pirang model uga mbledhos. Dadi, kita wis nggabungake pandhuan tuku iki kanggo mbantu sampeyan kanthi cepet ngerti apa roso bar swara sing paling cocog kanggo sampeyan. Bar swara minangka sistem speaker kabeh-siji ...
    Waca liyane
  • Apa Sing diarani Bar Swara?

    Bar swara kudu ana ing TV panel datar ... paling ora. Mesthi, layar ceking kasebut ngasilake gambar sing bening kaya kristal. Nanging pamicara sing cilik lan internal ora bisa ngasilake dialog kanthi jelas, luwih becik ngasilake bledosan, kacilakan mobil lan kabeh ...
    Waca liyane