banne1r04

Harga Murah Pabrik Speaker Komputer Kayu Ukuran Kecil 2.0 Speaker PC Kayu (SP-312)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Sumber Daya: USB / 5V, 2A

Unit Driver: 2 ″ × 2

lmpedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Daya output: 10W

Respon Frekuensi: 80Hz-20KHz

Ukuran Produk: W85 × D85 × H155MM

Fungsi: AUXIN / Bluetooth / AUX OUT / MIC OUT / RGB Light


Detail Produk

Tag Produk

sp312

sp312-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita