banne1r04

Pabrik grosir Cina Super 2.0 Channel Home Theater BT5.0 3D Hifi Bass Sound TV Soundbar (SP-614)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Pasokan Daya: DC, 18V / 2A

Unit Driver: 2,25 ″ x4

Daya Output: 40W

Respon Frekuensi: 60Hz-20KHz

Impedansi: 4Ω

THD: <0,8%

SNR: ≥95db

Ukuran Produk: W860 × D70 × H70MM

Fungsi: Bluetooth / ARC / Optical / AUX / RCA / USB


Detail Produk

Tag Produk

SOUNDBAR Karo SUBWOOFER:

Pasokan Daya: AC110V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 4A

Unit Driver: 2.25 ″ x4 + 5.5 ″ Daya Output: 80W

Nanggepi Frekuensi: 30Hz-20KHz

Impedansi: 4Ω

THD: ≤0.8%

SNR: ≥95db

Ukuran Soundbar: W860x70x70MM

Ukuran Subowoofer: W265x210x230MM

Fuction: ARC / Bluetooth / Optical / USB / AUX

 

• NGALAMI TEATER TEAM RUMAH sing LENGKAP & IMMERSIF - Kanthi dawane 34 inci, kanthi desain 2,5 cm, matte ireng, bar swara TV menehi pengalaman bioskop ing omah sing elegan. Loro-lorone driver 6-inch, tweeter 1-inch, lan teknologi Power Bass eksklusif nyumbang frekuensi kurang kuat lan 110dB swara bening. Iki uga dirancang kanggo port refleks bass simetris kanthi dual, kanthi bass sing luwih jero lan luwih akeh tenaga. Krungu swarane, rasakake bedane!

• BLUETOOTH 5.0 & DSP TRANSMISI PALING STABIL - Bar swara paling anyar nggunakake teknologi Bluetooth 5.0 & DSP kanggo njamin kacepetan transmisi sing paling cepet, lan konektivitas stabil nganti 50 ft kanthi konsumsi sithik. Kanthi fitur Bluetooth 5.0 paling anyar, sampeyan bisa muter musik favorit ing endi wae. Supaya luwih trep, kita nambah tombol Bluetooth ing awak bar swara sing ngidini sampeyan masangake piranti kanthi gampang.

• NGALAMI ENTERTAINMEN Karo MODIFIKASI SOUND BEDA - Musik, Film, Ngatur mode normal kanthi nggunakake remot sing kalebu. Ing mode Film, ganti film biasa dadi pengalaman bioskop ing omah sing luar biasa. Tambah kajelasan tambahan lan merdu menyang dhaptar lagu ing mode Musik. Ing mode normal, insinyur Eyin kanggo negesake swarane manungsa supaya sampeyan bisa ngetutake crita kasebut. Volume lan daya tambahan bisa ditemokake ing sisih pinggir batang swara.

• BEDA CONNECT INPUT LAN GAMPANG GAMPANG - Bar swara 2.0 TV ndhukung macem-macem opsi kabel kalebu HDMI ARC, Optical, input AUX, lan USB sing kompatibel karo TV, proyektor, komputer, pamuter Blu-ray, tablet, XBOX, PS4, Amplifier, lan liyane Priksa manawa setelan audio TV menyang PCM kanggo mode optik sadurunge digunakake. Saiki, kabel optik 5 ft premium lan kabel RCA 5 ft kalebu ing paket kasebut.

• WALL MOUNTABLE & INVESTASI ING JAMINAN - Desain ultra-langsing bilah swara pas karo TV ukuran utawa bisa dipasang kanthi gampang ing tembok kanthi kurung sing dipasang. JAMINAN Panyengkuyung Urip. Saben bar swara Eyin bakal mbukak proses tes kualitas sing ketat sadurunge dikirim.

SP-614-2

SP-614-3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita