banne1r04

China 3d 2.1 2.0 Sistem Hanging Rumah Teater Hanging Bluetooth Suara Suara Bar Suara Suara (SP-615 karo subwoofer)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Pasokan Daya: AC1 10V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 4A

Unit Driver: 2,5 ″ × 4 + 1,5 ″ × 2 + 6,5 ″

Daya Output: 100W

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db

THD: ≤0.8%

Respon Frekuensi: 30Hz-20KHz

Ukuran Produk: Soundbar: W954 × D92 × H65MM

Subwoofer: W4 50 × D323 × H465MM.

Fungsi: ARC / Bluetooth / AUX / Optical


Detail Produk

Tag Produk

• Audio Nggumunake: Papat driver ranger lengkap nggawe eksekusi apik tenan kanthi swara sedhot maneh. Loro driver tweezer film silky menehi swara unik lan panyebaran HiFi (High-Fidelity). Loro port bass Reflex ningkatake bass sing luwih sugih lan jero.

• Pilihan Swara Beragam: Teknologi nyetel swara paten kanggo swara sing cetha lan cetha ing mode Dialog, sanajan volume kurang. Mode film nggawe pengalaman film bioskop ing omah sing hebat.

• Konektivitas Serbaguna: Sambungake kanthi lancar menyang gadget karo Bluetooth 5.0 nganti 33 ft / 10 m, sampeyan bisa ngrasakake audio sing berkualitas lan kelangan kabel utawa nyambungake sambungan kabel kalebu input ARC / optik / Aux, apa maneh kabel optik / RCA sing disedhiyakake .

• Dirancang supaya cocog karo omah sampeyan: Bar Swara abrasif abu-abu klasik, kain kain rami kelas atas, desain industri sing wicaksana lan minimalis ana ing Harmony karo lingkungan sampeyan. 

SP-615-3

SP-615-4

SP-615-5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita