banne1r04

Soundbar TV Bluetooth Soundbar Bluetooth 2020 paling apik karo subwoofer Built-in, Bar Suara MaxxBass DSP 3D Surround Sound (SP-607)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Pasokan Daya: AC110V ~ 240V 50 / 60Hz, DC18V, 2A

Unit Driver: 2,5 ″ × 2 + 1,5 ″ × 2

Daya Output: 40W

Respon Frekuensi: 60Hz-20KHz

lmpedansi: 4Ω

THD: <0,8%

SNR: ≤95db

Ukuran Produk: Bar swara: W800 × D70 × H80MM

Fungsi: Bluetooth / ARC / Optical / AUX / RCA / USB


Detail Produk

Tag Produk

• Bar Swara Kuat: 4x 15w speaker jangkauan lengkap lan driver tweeter 2x 10w, total 80w, bisa ngasilake swara audio lan jernih 100dB sing jembar.

• Sambungan Kabel lan Nirkabel: Bluetooth 5.0 kanggo piranti cerdas, jangkoan nirkabel tekan 10m / 33ft; sambungan kabel kalebu AUX, optik lan USB, cocog kanggo TV 32 ″ utawa ndhuwur, PS4, proyektor, PC, DVD lan liya-liyane.

• Teknologi DSP: dirancang karo Teknologi DSP kanggo kajelasan lan presisi sing luar biasa, menehi pengalaman teater omah sing apik, film dhukungan, musik, lan mode swara normal, lan bass lan treble bisa diatur.

• Fitur Liyane: kontrol tombol lan remot kontrol (ora kompatibel karo remot TV utawa remot universal); Kit sing kasedhiya, sampeyan bisa dipasang ing soundbar tembok ing tembok, sing cocog kanggo 34 ″ utawa ndhuwur TV kalebu meh kabeh TV.

2.0 bar swara SP-607 kanthi driver 6x, total 80w, output bass jero lan swara 100dB sing jembar lan jernih kaya kristal, rasakake pengalaman audio ing omah sing dinamis kanthi swara saubeng. Chip DSP internal, dhukungan film, musik lan mode swara normal, lan bass lan treble bisa diatur. Desain sing dipasang ing tembok, kasedhiya kit sing dipasang, sampeyan bisa dipasang ing tembok. Soundbar SP-607 ndhukung input nirkabel Bluetooth, optik, AUX lan USB, kompatibel karo DVD, PS4, smartphone, tablet, proyektor, lan TV.

 

Teknologi DSP

Sistem swara sekitar dirancang karo Teknologi DSP kanggo kajelasan lan presisi sing luar biasa, menehi pengalaman teater omah sing apik banget, apa maneh, bass lan treble bisa disetel, ndukung film, musik, lan mode swara normal:
• Film: gawé ngubengi film sampeyan
• Musik: nggawa bass sing kuat kanggo musik sampeyan
• Biasa: cocog karo acara TV, supaya sampeyan ngrungokake saben kabar saka warta

 

Bar Swara 34 Inci Kuat

• Bar swara Bluetooth TV nirkabel 34-Inch, cocog karo TV 32 ″ utawa ndhuwur kalebu Samsung, Vizio, TCL, LG, Sharp, Philips, Sony, Toshiba, Scepter, ELEMENT lan meh kabeh TV ing pasar.
• 80W, 4x 2.5 built internal lengkap speaker, lan 2x 2 speakers speaker tweeter, output swara 100dB ing ruangan sampeyan
• Kit sing kasedhiya, sampeyan bisa dipasang ing tembok.

SP-607 (7)

SP-607 (6)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita