banne1r04

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shenzhen Eyin Technology co., Ltd. didegaké ing taun 2008, pabrik swara Swara bar sing ana ing Shenzhen, China. Kita duwe luwih saka 100 karyawan, udakara papan produksi 5000 meter persegi.

Kita fokus ing ngrancang, ngembangake lan ngasilake bar Swara, pamicara multimedia lan mini speaker. Produk kisaran daya output RMS saka 5W nganti 200W utawa luwih dhuwur. Produk kami CE, REHOT ROHS, LVD & EMC, ERP, FCC, KC, BQB sing disertifikasi lan pabrik kami disertifikasi ISO lan BSCI.

Napa Pilih Kita

Kita duwe lokakarya standar, kabeh peralatan canggih, tim R&D profesional, lan sistem kontrol kualitas sing apik kanggo njamin kualitas produk lan pangiriman cepet. Kajaba iku, kita terus ngembangake produk unik, mode lan kompetitif dhewe, bakal ana 5 utawa 6 model produk anyar kanggo pasar global saben taun.

Wiwit didegake, kita bakal terus njaga kualitas lan reputasi ing posisi sing paling penting supaya bisa maju. kita nyuplai produk bermutu kanggo mitra. kita wis nggawe hubungan bisnis sing ramah karo klien ing Eropa, AS, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah lan Asia.

Sugeng Rawuh kabeh panjaluk perspektif saka omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita, lan ngarepake korespondensi sampeyan.

Sertifikat