banne1r04

2020 Unik desain multi-fungsi mini soundbar nganggo Bluetooth nirkabel kanggo TV latop ing omah nganggo AUX (SP-617)

Katrangan singkat:

Parameter Produk

Sumber Daya: USB 5V 2A

Unit Driver: 2 ″ × 2

Impedansi: 4Ω

SNR: ≥95db
THD: ≤0.8 %
Daya output: 10W
Respon Frekuensi: 80Hz-20KHz
Ukuran Produk: W600 × D75 × H70MM
Fungsi: AUXIN / Bluetooth / AUX OUT / MIC OUT
Jack Gaming headphone USB

Detail Produk

Tag Produk

Jack Gaming headphone USB

• Desain High-End: Dawa suwene 28 inci swara iki nyedhiyakake kombinasi sing sampurna kanggo piranti puter maneh ing omah, utamane kanggo TV. 3-Inch driver internal lengkap sing wis diimpor lan canggih; driver driver tweeter film sutra sensitivitas tinggi, tabung refleks bass sing diproses pengrajin kembar.

• Bluetooth 5. 0: Dilengkapi teknologi Bluetooth 5. 0 sing maju, temokake sambungan nirkabel jarak jauh (33 kaki).

• Sambungan Multi-Mode: Fungsi panggunaan dobel antarane sambungan nirkabel lan kabel. Kalebu Bluetooth, RCA, OPTIKAL, lan USB.

• Teknologi DSP: supaya sampeyan seneng nganggo pengalaman bioskop sing apik, dhukungan 3 mode swara kalebu film, normal, musik sing nggawe pengalaman pangrungu sing beda lan nyenengake.

Mode film nyedhiyakake swara sing luwih banter lan bass daya dhuwur ing film. Biasa nyedhiyakake tembung sing asri lan cetha ing acara TV.

SP617-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita